Cum să-ți partajezi conexiunea la internet în mod egal

Totul despre Internet folosind rețele WiFi, WiMAX, CDMA sub Linux.

Moderator: Moderatori

rook1990
Utilizator de forum începător
Postari: 1
Înregistrare: 2015-02-28, 01:22
Locație: Rypin

Cum să-ți partajezi conexiunea la internet în mod egal

Postautor: rook1990 » 2015-02-28, 01:26

Buna ziua. Ca și în subiect, aș dori să vă întreb cum să împărțiți conexiunea la Internet în mod egal, adică 20 de utilizatori și că fiecare ar trebui să aibă 2048 mb. Ce server pe linux? Vă mulțumesc în avans pentru răspunsul dumneavoastră

magdak2000
Postari: 2
Înregistrare: 2021-01-27, 14:50

Re: Cum să partajezi uniform conexiunea la internet

Postautor: magdak2000 » 2021-01-27, 14:57

Merită să iei în considerare ceea ce vrei cu adevărat să obții. Există și destul de multe distribuții, așa că nu știu ce aveți. Există, de asemenea, întrebarea cât de bine cunoști Linux? Distribuția în sine poate fi descărcată gratuit de pe multe site-uri web, dar unele sunt destul de complicat de utilizat. Ce legătură vei avea în ce standard? Ce încărcare și ce descărcare?

guler
Postari: 15
Înregistrare: 2016-10-28, 20:33

Re: Cum să partajezi uniform conexiunea la internet

Postautor: guler » 2021-10-02, 13:03

Subiectul după cum văd din ianuarie, nici eu nu știu ce ai. Dacă doriți să utilizați Linux și să oferiți utilizatorilor internet prin Wi-Fi, puteți utiliza un program Linux - Niceshaper. Există și routere care au partajarea automată a benzii, această caracteristică se numește Bandwitch Manager.

Reveniți la „Linux și Radio Internet”

Cine este online

Utilizatori care navighează pe acest forum: Momentan nu există utilizatori înregistrați și 1 invitat pe forum