Nu primesc e-mailuri de înregistrare pe gmail
Moderator: Moderatori
-
- Utilizator de forum începător
- Postari: 7
- Înregistrare: 2022-07-25, 13:44
Nu primesc e-mailuri de înregistrare pe gmail
Printr-o minune am reusit in sfarsit sa confirm inregistrarea, pacat ca nu exista nici un contact cu administratia inainte de a te autentifica, asa ca daca cineva are gmail nu vine link-ul de activare, trebuie sa folosesti alt mail. Cel putin in cazul meu.
- voytek
- *** Administrator ***
- Postari: 25556
- Înregistrare: 2007-12-02, 11:51
- Locație: PL
Re: E-mailurile de înregistrare nu ajung la Gmail
Poate că a mers în folderul SPAM sau ceva asemănător, înainte (sau poate există) probleme cu e-mailul pe wp.pl
Nu ajut la PM!
-
- Postari: 7
- Înregistrare: 2022-07-25, 13:44
Am verificat cu 3 conturi de gmail si spam pe ele, intrebarea este daca sunt doar eu sau altcineva are astfel de probleme
- voytek
- *** Administrator ***
-
- Postari: 3
- Înregistrare: 2022-09-13, 20:21
Am avut si eu o problema cu Gmail
- voytek
- *** Administrator ***
Din păcate, nu avem nicio influență în acest sens. Probabil pentru că zeci de spammeri încearcă să se înregistreze prin gmail și, prin urmare, o astfel de înregistrare poate fi tratată diferit de serverele Google.
Nu ajut la PM!
-
- Postari: 2
- Înregistrare: 2013-01-27, 20:07
- Locație: Lublin
@wojteks Bună, există vreo cale de ieșire din această situație? Pe alt forum, un utilizator a scris că nici nu a primit linkul de activare gmail. Puteți să vă activați manual contul când vă trimit un PM?
- voytek
- *** Administrator ***
-
- Postari: 6
- Înregistrare: 2023-01-18, 23:56
Confirm, nu se primesc e-mailuri pe gmail.
Nici măcar memento-ul de parolă nu sosește.
Nici măcar memento-ul de parolă nu sosește.
-
- Postari: 3
- Înregistrare: 2023-03-13, 16:41
Buna ziua. Am aceeasi problema, nu imi pot activa contul pentru ca nu am primit mesaj gmail
A mers!
Bună ziua tuturor. După o jumătate de an de înființare inutilă de conturi aici, în sfârșit am dat peste acest subiect. Un e-mail rapid pe wp și sunt în sfârșit... Puff...
Este ceva în neregulă cu acest forum în general. Am tot incercat sa imi fac cont aici din noiembrie, am rugat-o de cateva ori pe mama mea prin alte canale sa ia legatura aici dar fara raspuns. Linkurile de activare nu vin în Gmail și, după mai multe încercări de înregistrare, a început să apară un mesaj IP blocat.
A apărut automat o altă problemă - cum ar trebui să vă trimit un PM? Nici pe forum, nici în vizualizarea contului dumneavoastră nu am opțiunea de a vă trimite un PM, nu pot crea un mesaj nou în caseta PM pentru că „trebuie să mă înregistrez” (?!?!), și în timp ce alți utilizatori au un mesaj „bule” sub porecla lor, tu nu ai nimic...
Oricum, vă rog să activați contul wesolyyyy, configurat în zile.
Bună ziua tuturor. După o jumătate de an de înființare inutilă de conturi aici, în sfârșit am dat peste acest subiect. Un e-mail rapid pe wp și sunt în sfârșit... Puff...
wojteks spune:Pot activa manual datele pe PM.
Este ceva în neregulă cu acest forum în general. Am tot incercat sa imi fac cont aici din noiembrie, am rugat-o de cateva ori pe mama mea prin alte canale sa ia legatura aici dar fara raspuns. Linkurile de activare nu vin în Gmail și, după mai multe încercări de înregistrare, a început să apară un mesaj IP blocat.
A apărut automat o altă problemă - cum ar trebui să vă trimit un PM? Nici pe forum, nici în vizualizarea contului dumneavoastră nu am opțiunea de a vă trimite un PM, nu pot crea un mesaj nou în caseta PM pentru că „trebuie să mă înregistrez” (?!?!), și în timp ce alți utilizatori au un mesaj „bule” sub porecla lor, tu nu ai nimic...
Oricum, vă rog să activați contul wesolyyyy, configurat în zile.
- voytek
- *** Administrator ***
L-am activat, odată ce funcționează, înțeleg că wesol4y va fi șters.
Nu ajut la PM!
-
- Utilizator forum
- Postari: 32
- Înregistrare: 2023-03-18, 14:59
wojteks spune:L-am activat, odată ce funcționează, înțeleg că wesol4y va fi șters.
Natural

În sfârșit a reușit.
Reveniți la „Vorbiți despre forum”
Cine este online
Utilizatori care navighează pe acest forum: Momentan nu există utilizatori înregistrați și 1 invitat pe forum